Ons bestuur

Arjan Coppens

Voorzitter
Bedrijf: Bosch Rexroth
Stuur een e-mail

Mijn doel voor FEDAcademie is om kennisoverdracht te bewerkstelligen en dan vooral over de nieuwste technieken. Medewerkers in de aandrijftechniek en automatisering een leven lang te laten leren. En ik wil een bijdrage gaan leveren aan het reguliere onderwijs door hen en bedrijven bij elkaar te brengen.

Marc Vissers

Bestuurslid
Bedrijf: Lenze
Stuur een e-mail

Het platform FEDAcademie is een pro-actieve verbinder tussen mens, markt en technologie in de breedste zin. Door een outside-inside zienswijze en aanpak, en samen te werken in deze steeds disruptievere industrie is het noodzakelijk een betere (digitale) infrastructuur, supply chain en toekomst te bouwen voor de verschillende branches. Als bestuurder wil ik graag strategische samenwerkingen opbouwen waardoor de industrie kan accelereren met de juiste kennis, kunde en strategie.

Kees Ringnalda

Bestuurslid
Bedrijf: MK Publishing
Stuur een e-mail

Als uitgeverij voor het onderwijs ontwikkelen wij samen met onze partners toekomstgericht en inspirerend lesmateriaal. Zo ontwikkelen en publiceren wij ook in samenwerking met FEDA, de Technische Leergangen (onderdeel van het LevenLangLeren-traject). Met onze praktische, vooruitstrevende en inspirerende instelling brengen wij het onderwijs naar een ander niveau en helpen wij onze klanten echt verder. Dit willen wij ook met FEDAcademie bereiken.