Slangassemblage

Iedereen wil een zo veilig mogelijke werkomgeving bieden aan werknemers. De ervaring leert dat op het gebied van veilig werken met hydrauliek en daarbij ook slangassemblage vaak nog veel te winnen valt.

Zijn jouw medewerkers voldoende op de hoogte van de risico’s van het werken met hydraulische slangen en componenten? Zijn zij in staat preventief te werken en daarmee stilstand van de productie en werkzaamheden te voorkomen?

Cursus

FEDAcademie ontwikkelt daarom samen met professionals uit de praktijk deze cursus. Zodat jouw medewerkers weer goed op de hoogte zijn en weten waar ze extra goed op moeten letten. Hiermee hopen we ook zoveel mogelijk bedrijfsongevallen te voorkomen.

Binnenkort volgt meer informatie over nieuwe cursussen. Heeft jouw bedrijf behoefte aan bijscholing op dit gebied? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Certificering

Wij zijn op dit moment druk bezig om specifiek voor slangassemblage een bedrijfscertificering op te zetten. Dit is in een vergevorderd stadium en meer informatie volgt snel.

Heb je hier nu al interesse in? Neem dan contact op met ons secretariaat.