Technologieën veranderen continu, dus in technische en industriële sectoren is een leven lang leren onontkoombaar.

​Als je diploma’s haalt en je skills vergroot, dan wil je die wel op een makkelijke manier vastleggen. IndustryID is hét industriebrede vakpaspoort waarmee je dat doet. FEDAcademie is initiatiefnemer van IndustryID.

Je werkt in de techniek. Dagelijks onderhoud je machines waarvan complete productieprocessen afhankelijk zijn. Het is dus belangrijk dat je regelmatig trainingen volgt. Met IndustryID kan je al je certificaten en opleidingen bijhouden in je online profiel.

Als je een training doet, vult de trainer je profiel aan met de behaalde trainingen. Daarna vindt altijd nog een controle plaats door FEDAcademie. Daarmee is er volledige zekerheid over authenticiteit.

Je kwalificaties altijd inzichtelijk

IndustryID is altijd bij de hand met je pasje. Door met een telefoon de NFC-chip of QR-code op het pasje te scannen, kan je iemand inzage geven in je online profiel.​

Het vormt daarmee een industrieel toegangsbewijs, waarmee je aan opdrachtgevers kan tonen welke werkzaamheden je kan en mag uitvoeren.

Hoe vraag je IndustryID aan?

Je profiel maak je aan via industryid.eu. Als je vervolgens een opleiding of training volgt, krijg je van je trainer je pasje dat je kunt koppelen aan je IndustryID-profiel. Met dat pasje kan je mensen, zoals opdrachtgevers of werkgevers, je gevolgde opleidingen tonen door ze de QR-code of NFC-chip te laten scannen. Daarmee geef je ze zekerheid over jouw skills.

Meer weten over IndustryID?

Ga naar de speciale informatiesite om meer te weten te komen over IndustryID. Daar lees je bijvoorbeeld ook dat er al vele opleiders zijn die IndustryID gebruiken om de opleidingen van hun cursisten te registreren. Na afloop van vullen deze opleiders je IndustryID-profiel aan, waarmee je kan aantonen dat je de training of opleiding succesvol hebt afgerond.